Wagenpark

Darvi Transport beschikt over een uitgebreid assortiment van trekkers en opleggers om de dagelijkse werkzaamheden voor haar klanten uit te voeren.

In tegenstelling tot veel transportbedrijven zijn alle trekkers en opleggers ons eigendom en worden dus niet extern geleased. Hierdoor is de beschikbaarheid altijd optimaal verzorgd en zijn we niet van derden afhankelijk van beschikbare capaciteit. Tevens voldoen al onze voertuigen aan de strenge Tüv en Dekra eisen voor lading zekeren.
Naast een compleet en verzorgd wagenpark proberen wij zo innovatief mogelijk te zijn om te voldoen aan de wensen van onze klanten. Zo hebben wij een unieke 'mini-city'-klepoplegger ontwikkeld voor een van onze klanten. Deze oplegger heeft het formaat van een laadbak van een bakwagen met de flexibiliteit om ingezet te worden met een trekker. Bovendien is op deze manier de draaicirkel nog korter dan die van een bakwagen. Ideaal voor het leveren van goederen waar slechts beperkte manoeuvreerruimte aanwezig is.

Darvi Transport beschikt over:
75 Trekkers
10 Bakwagens
4 Bestelauto's
180 Opleggers (Kasten- / Schuifzeil- / Huifopleggers)

 

 

Nieuwe milieuvriendelijke trekker t.b.v. bulkvervoer Suiker Unie

Onderstaande MAN trekker rijdt op diesel en wordt tot 40% gemengd met Biogas dat bij Suiker Unie wordt gemaakt van afvalprodukten. Het biogas wordt getankt bij Suiker Unie, dat een in samenwerking met BAM een eigen tankstation voor dit soort gas heeft ontwikkeld. Hoewel deze nieuwe technologie zich nog moet bewijzen zijn de eerste resultaten bemoedigend.