CNG trekker

Op 07-02-2019 is onze eerste (100%) CNG trekker geleverd. We tanken bij Suiker Unie hun eigen groene biogas. Verkregen door het vergisten van pulp en bietenrestanten. We hadden al 6 dual fuel voertuigen (gas en diesel) rijden. We maken nu de volgende stap in duurzaamheid!

 

 cng trekker nieuw

 

De gemeente Bergen op Zoom en transportbedrijf Darvi trekken in het kader van citymarketing samen op om de strategische ligging van de stad landelijk meer bekendheid te geven.

Sinds vrijdag 21 november rijden zeven vrachtwagens van transportbedrijf Darvi met een bestickerde achterkant door het land. Op de achterzijde van de vrachtwagens wordt de gunstige locatie van Bergen op Zoom gepromoot.

Wethouder Ton Linssen, Citymarketing, en Dominique Elegeert, directeur Darvi, onthulden op vrijdag 21 november de bestickerde vrachtwagens op het Darvi-terrein aan de Blankenweg. Aanleiding om de vrachtwagens te voorzien van een dergelijke vorm van promotie is de opening van de snelweg A4. Die staat gepland op 24 november. Door het nieuwe stuk A4 kan Bergen op Zoom zich nog meer profileren als de logistieke hotspot tussen Antwerpen en Rotterdam.

Bergen-op-Zoom-klein

Perfecte vestigingslocatie

Omdat de vrachtwagens van Darvi door heel Nederland rijden, ziet wethouder Ton Linssen hier een uitstekende mogelijkheid om Bergen op Zoom meer (landelijk) te promoten. “Bergen op Zoom ligt ideaal, halverwege Rotterdam en Antwerpen. Door de A4 wordt de stad nog beter bereikbaar. Dat maakt Bergen op Zoom tot een perfecte vestigingsplaats voor zowel personen als voor bedrijven.”

 

LEAN AND GREEN

Op 03 september 2012 heeft Darvi Transport BV de status "Lean and Green" behaald. Op basis van een ingediend plan van aanpak committeren wij ons aan een Co2 reductie van 22% binnen een periode van 5 jaar. Hiermee verbinden wij ons aan duurzaam ondernemerschap. Een van onze kernwaarden.

 

GRAYDON AWARD

Op 8 september 2011 heeft Darvi Transport de Graydon Award ontvangen.

 

Klik  hier  voor meer informatie.