Groupage

Binnen de Meeus Group is Darvi Transport dé Benelux groupage specialist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met een uitgebreid groupage netwerk in zowel Nederland als België bieden wij onze klanten een kosteneffectieve oplossing om hun zendingen door de Benelux te verspreiden. Voor veel van onze klanten, die veel adressen per dag beleveren met zendingsgroottes van 1 tot enkele pallets, is groupage de oplossing.

Door slechts beperkt gebruik te maken van ingehuurde capaciteit (charters) houdt Darvi Transport de kwaliteit en regie geheel in eigen hand. Dit maakt het mogelijk om onze afspraken ECHT na te komen. Indien wij toch gebruiken van charters zijn dit partners waar wij reeds lange tijd mee samenwerken en op wiens kwaliteit wij (en u) kunnen vertrouwen.

Door jarenlange ervaring met een vaste klantenkring hebben wij binnen onze groupage activiteiten ook specialismes opgebouwd. Zo leveren wij voor diverse klanten dagelijks meubelpakketten en verpakkingen voor voedingsmiddelenfabrikanten door geheel Nederland. Maar ook bulkgoederen, kunststoffen en chemicaliën worden door Darvi in grote volumes dagelijks vervoerd.

Het laden en lossen van de auto's vindt plaats bij Mepavex Logistics met als voordeel dat Darvi Transport gebruik kan maken van de aanwezige infrastructuur en kennis. Immers veel goederen die dagelijks als groupage worden getransporteerd staan in opslag bij Mepavex Logistics waardoor de laders experts zijn in de omgang met de goederen!